Прегърни ме
Прегърни ме,
в танца на нощта.
Под бледата луна,
в краска нежност
удави ме!
Прегърни ме,
безмълвен допир
подари ми, с една
искра изпепели ме,
до края да горя!
Прегърни ме,
с поглед само
докосни ме, с чар
се впий и просто
ме изпий!
Прегърни ме,
глътка въздух и
феерия от аромат
да затрепти, душата
ми да полети!
© Мария Георгиева Все права защищены