28 мар. 2014 г., 13:54  

Преходни години 

  Поэзия » Гражданская
265 0 0

В политиката - пълен провал,

в етиката - липса на морал,

промишленост - почти унищожена,

аграрна икономика - унизена.

Туй е на прехода равносметката,

пак бедните плащат сметката.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??