28 mar 2014, 13:54  

Преходни години 

  Poesía » Civil
304 0 0

В политиката - пълен провал,

в етиката - липса на морал,

промишленост - почти унищожена,

аграрна икономика - унизена.

Туй е на прехода равносметката,

пак бедните плащат сметката.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??