29 июл. 2007 г., 22:10

Прекрасно е! 

  Поэзия
835 0 3

Чувствам се добре, прекрасно е!
Лято е, морето ме омайва, пее свойта песен,
вълните ме докосват, тихо ми шептят, 
вятърът ме гали, бърза да ме хване.
Хвана ме и ме прегърна силно,
развя косите ми като лиани,
нежно ме обсипа с морски пясък,
целуна ме и после сля се с тишината.
Стоях така и се усещах жива, радостна  и
някак си добра,
усетих любовта и ритъмът на цялата земя,
спокоен, мислещ, динамичен, пулсираше във мен.
Прекрасно е, желая ви го всеки ден!

© Галина Сакутска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??