27 нояб. 2021 г., 09:44

Преломна Съдба 

  Поэзия
249 0 0

 

 

Сетни дихания на старчески мъки -
плуват в гърди на преломна съдба -
сетно изплакани ледени сълзѝ,
ромолят с дъждове над вечността. 

 

Шепне краят в живота, че няма
безсмъртие на тази опетнена земя,
че смъртта ни чака, сред черната яма
да затрупа в забрава любовта. 

 

През сетни дихания, някой говори 
със сетни усилия душата му върви-
по небесния път горящ в несгоди
и неразцъфнал никога в лъчи... 

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??