Тъмна нощ без месечина.
Бойко дърпа Цветелина:
- Чуй какво сънувах, жено!
Всяко крими заловено.
Цецо тикнал го в пандиза.
Няма бедност, няма криза.
И протести няма, стачки...
Мони само ръси пачки
на ченгета, пенсионери...
На кого къде намери.
Тръгва здравната реформа.
И съдебната е в норма.
Просперира обществото.
Няма работа за Тотю...
Па го сръгва Цветелина:
- Хайде, Бойко, 7 мина!
Стига вече си бълнувал,
а каквото си сънувал,
не за мен, за пред екран е!
Трябва новина да стане,
та от всеки да се знае.
Премиерски сън това е!
© Борко Бърборко Все права защищены
Вярно е сънувал!