9 мая 2015 г., 13:33

Премълчана ревност 

  Поэзия
303 0 0

Слънчеви поля и топлината на усмивки

липсват в нечия душа.

Алените макове изтичат от сърцето,

като леки неизказани въздишки.

Кой ще чуе викове,

пламтящи от горчивина,

докато чужда доброта

заслепява най-любимите очи..

© Кристина Антонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??