23 мар. 2008 г., 19:38

Препънах се и паднах... 

  Поэзия
705 0 1
Препънах се и паднах...
препънах се в своето сърце.
Как ли се е озовало на земята
като бездомно мъничко дете?
Та аз нали на теб го дадох -
да го пазиш и да го обичаш,
а ти в калта ли го захвърли?
Ох, не, не отговаряй, че боли!


© Валето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Понякога е по-добре да не знаем отговорите на някои въпроси! Браво! Целувки!
Предложения
: ??:??