Власт над мен.
Устни жадни за преследване.
Жарта се сковава в мен.
Прилепнали длани се движат .
Тялото ми говори.
Аз крещя за справедливост.
Не мога да заспя.
Усещам страх от видения.
Таласъми ме гонят.
Стоя като фея.
Морето ме закрива.
А аз ти говоря.
Питам се къде си, мое слънчице.
Нима светлината ще падне до мен.
Сграбчват ме мислите.
Но светът е различен като топка.
Разчупвам леда.
Оставам всичко на вятъра...
© Десислава Танева Все права защищены