8.07.2008 г., 11:54 ч.

Преследвани мисли 

  Поезия » Любовна
696 0 3

Власт над мен.

Устни жадни за преследване.

Жарта се сковава в мен.

Прилепнали длани се движат .

Тялото ми говори.

Аз крещя за справедливост.

Не мога да заспя.

Усещам страх от видения.

Таласъми ме гонят.

Стоя като фея.

Морето ме закрива.

А аз ти говоря.

Питам се къде си, мое слънчице.

Нима светлината ще падне до мен.

Сграбчват ме мислите.

Но светът е различен като топка.

Разчупвам леда.

Оставам всичко на вятъра...

 

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??