17 мая 2007 г., 09:47

ПРЕСМЕТНАТА:) 

  Поэзия
735 1 17

Пресметната съм бързо - като сметка

във някой евтин бар накрай града.

Нали си плувам в гьола като патка,

(какво, че съм с проскубани пера)?

Жена съм, но с акъла съм на „Вие".

(На дансинга обесвам се на кола).

Мъжете ги закичвам като китки

на блузата, (освен ако съм гола).

Пресметната съм бързо (не личи ли)?

Но сметките пресмятам много бързо.

Почерпят ли ме две, до три ракии,

подпирам се на нещо (ама твърдо).

Те, колците с домати, са ми дружки,

(когато съм с мотика - най-ми ходи).

В  града ли да отида?(Селяндурка).

В картофената нива... няма моди!

© Кремена Стоева Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??