18 сент. 2009 г., 11:40

През лятото съм родена 

  Поэзия
546 0 0

През лятото съм родена,

когато житото е вече 

                        ожънато

и билките прецъфтели

                        отдавна,

когато тревата е изсъхнала

                        и пожълтяла.

Кафяви са ми очите.

Сигурно затова тъй много

                             морето

                             обичам.

(Нали казват, че противоположностите

се привличат!?)

 

През лятото съм родена.

Сигурно за това казват,

че кръвта ми е гореща

като слънцето през юли.

Сигурно, защото

съм през лятото родена!?

© Ваня Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??