27 мая 2022 г., 11:05

През пясъчна пустиня 

  Поэзия » Любовная
151 0 4

   

През пясъчна пустиня

 

През пясъчна пустиня

мираж е любовта,

луна незабравима,

изгряла във нощта.

 

През буря закъсняла

светкавица е тя,

порой дъждовен спряла

във тъмни небеса.

 

Усмивка лъчезарна

и чезнещи очи,

една голяма тайна

и бисерни сълзи.

 

През пясъчна пустиня

мираж е любовта,

в сърцето си е скрила

надежда, светлина.

        Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??