Ти няма да ме любиш вече, няма!
Това си беше порция измама.
Какво е секс - направо забрави,
а истината е в коктейла със сълзи.
Изпращаш ми писма и песни в тях,
това е подигравка и е грях.
Не крия - имам чувствена душа,
не искам пак със тебе да сгреша.
Зарязвам секса, карам на ракия -
сълзите си във нея ще размия.
Без друго са сега Велики пости,
ако съм грешна - нека Бог да прости!
© Нели Все права защищены