10.04.2007 г., 11:24 ч.

ПРЕЗ ВЕЛИКИ ПОСТИ 

  Поезия
894 0 2
 

Ти няма да ме любиш вече, няма!

Това си беше порция измама.

Какво е секс - направо забрави,

а истината е в коктейла със сълзи.


Изпращаш ми писма и песни в тях,

това е подигравка и е грях.

Не крия - имам чувствена душа,

не искам пак със тебе да сгреша.


Зарязвам секса, карам на ракия -

сълзите си във нея ще размия.

Без друго са сега  Велики пости,

ако съм грешна - нека  Бог да  прости!

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • благодаря,мила!Аз вярвам,че Бог ме води !
  • Мила Нели!
    Знаеш ли колко ми е тъжно да чета стиховете ти!
    Изпращам ти много спокойствие и вяра!
    Приеми го като изпитание и дано Бог бъде с теб!
    Поздрави!
Предложения
: ??:??