21 мая 2020 г., 11:38

Причината за утихване на ирландския вулкан 

  Поэзия
354 0 0

Мойто бързане спря.
И земята престана
някак нервно да тръска вулкани.
Онзи облак ирландски
е само следа
от последната ми самоизмама.

 

Но и него във син
хоризонт претопи
с безразлично въртене земята.
Мойто търсене спря.
И летище откриха за мен
- за да мога да кацам.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??