8 дек. 2011 г., 15:48

Приеми ме 

  Поэзия » Любовная
725 0 0

Приеми ме във душата си,

за да се стопля,

приеми ме във сърцето си,

за да потече живот отново в мойте вени!  

 

Приеми ме във мечтите си,

за да се науча да летя,

приеми ме в съня си,

където вечно да горя!

 

Приеми ме в своя път,

дори да води към смъртта!

Приеми ме в твоя свят,

където грешките ти няма да броя...

 

Приеми ме в твоя ден,

където аз ще бъда слънцето ти!

Приеми ме в мислите си,

за да победиш страха!

 

Приеми ме под завивките си,

за да украсим нощта!

Превърни ме във въздуха си

и ще създадем страстта...

 

© Мирослав Дечев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??