Приеми ме във душата си,
за да се стопля,
приеми ме във сърцето си,
за да потече живот отново в мойте вени!
Приеми ме във мечтите си,
за да се науча да летя,
приеми ме в съня си,
където вечно да горя!
Приеми ме в своя път,
дори да води към смъртта!
Приеми ме в твоя свят,
където грешките ти няма да броя...
Приеми ме в твоя ден,
където аз ще бъда слънцето ти!
Приеми ме в мислите си,
за да победиш страха!
Приеми ме под завивките си,
за да украсим нощта!
Превърни ме във въздуха си
и ще създадем страстта...
© Мирослав Дечев Todos los derechos reservados