13 мар. 2012 г., 09:40

Принц 

  Поэзия » Любовная
476 0 1

Не е нужно да дойдеш на кон,
не е нужно да носиш доспехи,
не е нужно да стоиш под балкон
или да имаш много успехи.

Нужно е само едно добро сърце,
един поглед, свенливо-небрежен,
една усмивка мила на твоето лице,
един жест топъл, мил, нежен.

И така лесно в принц се превръщаш,
а аз в принцеса - прекрасна, красива!
С ръце силни ме нежно прегръщаш
и любовта завинаги ни опива.

© Любка Янева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??