Имало едно време една принцеса.
Край.
На кой му пука какво е имало едно време?
- Сега принцеси има ли?
Ако има, да си вдигнат лявата ръката?
Уж принцеси, а не знаят коя им е лявата ръка...
Сега ще Ви разкажа коя е Принцесата.
Останалото са жаби, мухи и други влечуги, които завинаги
си остават такива.
Принцесата е дете, тя никога не остарява.
Може да рисува, но не и да плете.
Омайва с приказки, но не говори много.
Mанипулира те, но с финес. Прави го
толкова добре, че постига винаги целта си. Без изключения.
Вчера например приспа луната зад един облак, за да не и свети
в очите, а луната на сутринта дори и благодари.
Тя е красива, защото знае, че е.
Няма пластични операции и корекции по себе си, освен една,
винаги прави другите да и бъдат по мярка.
Тя не се интересува от богатства и от чужди мнения,
защото е богата по рождение.
Взима каквото поиска и те кара да се чувстваш удовлетворен,
че си и го дал, прави и теб щастлив.
Тя не търси някой да я гледа, защото всички гледат само нея.
Тя е щастлива, защото е чиста и прозрачна и прави само онова, което и харесва.
Душата и е пеперуда, не хиляди пеперуди.
За нея няма време, преди, сега и после,
това са ограничения за хората, които живеят във времето, но не и за нея.
Тя е просто всеки миг, навсякъде и може всичко. Това не и тежи, кара я да лети.
Всички и се възхищават и уважават, защото тя знае коя е и не се съмнява в това.
Принцеса е висша форма на съществуване, но не материална, а духовна.
Сега отговорете пак, има ли принцеси?
Без да вдигате ръце, моля!
© Бийсти Все права защищены