30 авг. 2017 г., 18:38

Пристанище без изход 

  Поэзия » Любовная
425 0 0



Времето спира…
протягам ръце, за да те прегърна.
Целувки ухаещи на пролет,
любовта акостира.

Защо ми е небето,
когато имам земята.
Ти си факла,
осветила нощта.

Преливат вълните,
омагьосали страстта.
Студено беше – дойде,
изгони мъглите.

 

© Иван Чорлев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??