30.08.2017 г., 18:38 ч.

Пристанище без изход 

  Поезия » Любовна
426 0 0



Времето спира…
протягам ръце, за да те прегърна.
Целувки ухаещи на пролет,
любовта акостира.

Защо ми е небето,
когато имам земята.
Ти си факла,
осветила нощта.

Преливат вълните,
омагьосали страстта.
Студено беше – дойде,
изгони мъглите.

 

© Иван Чорлев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??