Притворени страници...
(на К.К.)
Беше вирус от тези, които
дълго те държат буден.
Вирус без обичайните симптоми.
Вирус без случайно ненавиждане.
Беше ми студено и ненужно.
Неприсъщо много лежах в треската му.
Въртях се в леглото мУ много нощи.
А той се въртеше в главата ми.
Понякога. И после винаги...
Мина ми като по филмите.
Но без да ми става по-топло.
Не ми стана и нужно...
Въртях се още много в леглото ми.
Безсъница след безсъница.
Въртя се доста и той в главата ми.
Не ме боля докато го имаше.
Болеше ме, когато си отиде. Вирусът.
Но прав си, мина много време оттогава.
© Единствена Все права защищены