4.12.2014 г., 18:26 ч.

Притворени страници... 

  Поезия » Любовна
684 0 0

Притворени страници...

(на К.К.)

 

Беше вирус от тези, които

дълго те държат буден.

Вирус без обичайните симптоми.

Вирус без случайно ненавиждане.

Беше ми студено и ненужно.

Неприсъщо много лежах в треската му.

Въртях се в леглото мУ много нощи.

А той се въртеше в главата ми.

Понякога. И после винаги...

Мина ми като по филмите.

Но без да ми става по-топло.

Не ми стана и нужно...

Въртях се още много в леглото ми.

Безсъница след безсъница.

Въртя се доста и той в главата ми.

Не ме боля докато го имаше.

Болеше ме, когато си отиде. Вирусът.

Но прав си, мина много време оттогава.

 

© Единствена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??