ПРИЯТЕЛИ
Приятелството винаги остава
Една надежда че те има...
В живота ми със хиляди слънца..
Отвори ти врата неповторима
Кога дойде, и как започна всичко…?
Шега и смях, и хиляди усмивки
Сълза от мен - усмивката от теб..
Море и бряг, и слънце, и любов...
Отново моя свят за тях не е готов…
Ти идваш тихо, смееш се със глас...
И щастие ми подаряваш във нощта…
Отново аз, не разгадала твоя свят,
вървя и лутам се... Коя съм аз???
Аз искам да те имам за приятел
и в дните ми да бъдеш светлина!
Една едничка капчица надежда..
От моето сърце до твоето отвежда!!!
30.10 2005 г.
© Ani Koeva Все права защищены