May 13, 2016, 11:47 PM

Приятели 

  Poetry » Love
253 1 0

ПРИЯТЕЛИ

Приятелството винаги остава

Една надежда че те има...

В живота ми със хиляди слънца..

 Отвори ти врата неповторима

Кога дойде, и как започна всичко…?

Шега и смях, и хиляди усмивки

Сълза от мен - усмивката от теб..

Море и бряг, и слънце, и любов...

Отново моя свят за тях не е готов…

Ти идваш тихо, смееш се със глас...

И щастие ми подаряваш във нощта…

Отново аз, не разгадала твоя свят,

вървя и лутам се... Коя съм аз???

Аз искам да те имам за приятел

и в  дните ми да бъдеш светлина!

Една едничка капчица надежда..

От моето сърце до твоето отвежда!!!

30.10 2005 г.

© Ani Koeva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??