17 июн. 2006 г., 17:54

Приятели 

  Поэзия
810 1 4
 Приятелство ни свързва, приятелство ни пак дели:
 обич има между нас. Ще устоим ли аз и ти?
 Имам нужда аз от теб, имаш нужда ти от мен.
 Непокорни сме, но пак се търсим нощ и ден.

 Приятели да си останем, приятели за вечни времена. 
 Любовта ний ще забравим - тя разделя ни сега.
 Така ще бъде, така било е и от вечни времена: влюбиш ли се в приятел, болката приемаш, но не и любовта!

© Дидка Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??