22 дек. 2009 г., 09:23

Приятелка 

  Поэзия
516 0 0

приятелка и бях толкова години
но нашето приятелство отмина
сега нови чуства те вълнуват
и приятели за теб не съществуват
вярна ти бях и те обичах като сестра
но времето за приятели отмина
имаш нов живот вече ти
и забрави ме вече нали
но времето минава и лекува
животът мен ще излекува
но когато ти потрябвам не ме търси
за мен на заден план си ти
както ти ме збрави
ще те забравя и аз
не ми звъни във късен час
ти приятелската любов похаби

 

© Ели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??