14 мая 2007 г., 16:28

Приятелка-Предателка! 

  Поэзия
1746 0 17

Нали ти казах - не ме моли!
Аз наистина не виждам смисъл,
не ме обсипвай с лъжи,
приятелка до днес ми беше ти.

Всеки правел грешки - хайде, спри се вече!
Не разбра ли - предателка си ти за мен...
Не ме боли дори, че се разделяме,
а Слънце грее в моето сърце.

Не мога повече да си затварям очите,
сякаш нищо не е станало, прости!
Аз не съм филмова актриса,
а животът ми не е сцена, разбери!!!!


Приятелка-Предателка си ти!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??