21 янв. 2012 г., 04:18

Приятелки 

  Поэзия » Белые стихи
747 0 0

Гледаш ме неразбиращо
над ръба на чашата на
обидно розовия ти космополитън
(само 80 калории)
и ме питаш какъв е проблемът,
а аз се чудя как да ти обясня, 
без да използвам думите "лицемерна курва",
че проблемът
 си ти
и че бих предпочела
да държиш хищните си, 
облепени с леопардова ноктопластика
ръце,
по-далеч от моите играчки.

На Д.

© Скреж Постъклото Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??