25 апр. 2017 г., 18:58

Приятелство за менте 

  Поэзия
423 0 8

Хайде да си поговорим!

Спокойно! Приятелски...

На чаша кафе!

Струва ли си да се караме? Да спорим?

И за какво? За някакво менте!

Той бил добър! Галантен! Чуден!

Айде, бе! Идвал бил от Санта Фе!

Брех, да му се неначудиш!

Как маааже-мааже! Ще се разтече!

Чуй, Приятелко! Вземи го!

Ако искаш, и у вас води го!

Аз приятелството за менте не сменям!

Но ако толкова държиш да скъсаме

– ОК! Споделям!

 

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??