28 февр. 2014 г., 00:53  

Приятелю 

  Поэзия » Другая
382 0 2

/на моите приятели/

 


Надникни в моите очи

и оттам вземи си храброст -

да не те е страх да полетиш

в тъга или пък в радост.


На устните сложи усмивката,

ако нямаш, давам ти от мойте -

от ъгълчето вземай, от извивката

избери си смело и не бой се!

 

От ръцете ми - прегръдка

подарявам най-сърдечно, 

а от дланите измъквам

обич и частица вечност,

 

за да бъдеш винаги до мене

част от себе си ти давам...

Кратък е животът, няма време 

и без теб не искам да оставам!

© Алекс Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря ти, Гавриле...
  • Много приятно се лее този стих! Приятелите ти са късметлии с такова прекрасно посвещение
Предложения
: ??:??