/на моите приятели/
Надникни в моите очи
и оттам вземи си храброст -
да не те е страх да полетиш
в тъга или пък в радост.
На устните сложи усмивката,
ако нямаш, давам ти от мойте -
от ъгълчето вземай, от извивката
избери си смело и не бой се!
От ръцете ми - прегръдка
подарявам най-сърдечно,
а от дланите измъквам
обич и частица вечност,
за да бъдеш винаги до мене
част от себе си ти давам...
Кратък е животът, няма време
и без теб не искам да оставам!
© Алекс Маринова Всички права запазени