21 дек. 2015 г., 21:26

Приятни празници, скъпа! 

  Поэзия » Любовная
313 0 0

На елхата украсата стои,

но теб няма те, уви.

Че по-красива няма

и не искам без теб да остана.

 

И ти си приказно видение -

за туй нямам съмнение.

И искам да ти призная -

за празниците само теб желая.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??