21 dic 2015, 21:26

Приятни празници, скъпа! 

  Poesía » De amor
317 0 0

На елхата украсата стои,

но теб няма те, уви.

Че по-красива няма

и не искам без теб да остана.

 

И ти си приказно видение -

за туй нямам съмнение.

И искам да ти призная -

за празниците само теб желая.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??