Приюти се в моя свят,
за да бъдеш с мен щастлива!
Вдъхвам свежест, аромат
от лицето ти красиво!
И засищам своя глад
с глътки недопита младост!
С теб живея по-богат
на мечти, на смях и радост!
С тебе сещам сладостта
на узряла плът и нежност,
от която с плам горя
в най-щастливата безбрежност!
Приюти се в моя свят...
и направи ме богат!
© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены
За много години, Мариане!