3.01.2012 г., 18:52 ч.

Приюти се в моя свят 

  Поезия » Любовна
532 0 1

Приюти се в моя свят,

за да бъдеш с мен щастлива!

Вдъхвам свежест, аромат

от лицето ти красиво!

 

И засищам своя глад

с глътки недопита младост!

С теб живея по-богат

на мечти, на смях и радост!

 

С тебе сещам сладостта

на узряла плът и нежност,

от която с плам горя

в най-щастливата безбрежност!

 

Приюти се в моя свят...

и направи ме богат!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Да бъде
    За много години, Мариане!
Предложения
: ??:??