11 июн. 2018 г., 23:12

Признание 

  Поэзия » Любовная
457 0 1

Скоро ще разбереш истината ти.

Няма да реагираш на това добре дори.

Ще се засмееш и ще ме изложиш.

Няма да е мъжка постъпка това разбери.

Ние сме две разделени души.

Които са различни като две звезди.

Защо те обичам? Ти ми кажи.

Какво намерих в теб запомни.

Ти си прекрасен в мойте очи.

© Nadq Dobreva Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??