Скоро ще разбереш истината ти.
Няма да реагираш на това добре дори.
Ще се засмееш и ще ме изложиш.
Няма да е мъжка постъпка това разбери.
Ние сме две разделени души.
Които са различни като две звезди.
Защо те обичам? Ти ми кажи.
Какво намерих в теб запомни.
Ти си прекрасен в мойте очи.
© Nadq Dobreva Всички права запазени