11 мар. 2007 г., 18:42

ПРИЗНАНИЕ 

  Поэзия
801 0 7

                                     ПРИЗНАНИЕ

                                                   на Юри
                 
                  ОБИЧАМ ТЕ!      
                  ПРОЧЕТИ ГО В ОЧИТЕ МИ,
                  КОИТО ТЪРСЯТ ТВОИТЕ В МРАКА.
                  ОБИЧАМ ТЕ!
                  РАЗБЕРИ ГО ПО ПРЪСТИТЕ МИ,
                  КОИТО ДО ТЕБ СЕ ДОКОСВАТ.
                  ОБИЧАМ ТЕ!
                  ПОЧУСТВАЙ ГО ПО УСТНИТЕ  МИ,
                  КОИТО С ТВОЙТЕ СЕ СЛИВАТ В ЕДНО.
                  ТЪЙ МНОГО,ТЪЙ СИЛНО
                  БОЛЯЩО.......
                  ОБИЧАМ ТЕ!

© Женина Богданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??