9 окт. 2007 г., 13:56

Признание 

  Поэзия
747 0 3
Взех си искричката -
игривото пламъче в мойте очи.
Преоткрих и огъня -
заклех го - по устните ми да гори.
Топлината почувствах -
и тайно я сложих в сърцето.
Светлината приех -
звездичка изгрях на небето.
Виждаш ли?
Огледа се и пак не го видя.
Признавам си -
във мене е парченцето.
Откраднах го...
от твоята душа.

© Вили Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??