16 февр. 2011 г., 21:07

Признателност 

  Поэзия » Другая
964 0 5

Усмивките мои говорят,

гласът ми открито кънти,

че щастие ходи при хора

с родени за обич души.

 

Децата ми щом са край мене

и ти - неизменно до мен,

животът си чувствам потребен,

жена съм в щастливия плен.

 

Каквото в годините сторих,

направих го само със тях.

Те бяха за мене опора,

с крилата им млади летях.

 

Дариха ме с обич голяма

и пълна с надежди торба.

Заставам пред черквица няма

и паля свещичка една.

 

© Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??