13 авг. 2013 г., 08:00

Призори 

  Поэзия » Любовная
491 0 9

 

 

 

          Небе бездънно призори,

          купове безлюдни светове,

          потоци метеори, падащи звезди -

          в пламъци изгарящи души на хора ...

 

          Така ще се стопи и мойта -

          не свещичка пред свещения олтар,

          а преди зори в нощ безлунна

          в езика огнен на сетния пожар ...

 

 

 

© Валентин Василев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??