8 мар. 2009 г., 20:13

Призрак 

  Поэзия
725 0 5

 

Призрак

 

Живея сама.

Без приятели.

Сама на света,

пълен с предатели.

Живея сама.

Имам съседи.

Не познавам

никой от тях.

Живея сама.

Не получавам колети.

Не получавам даже писма.

Живея сама.

Без приятел близък.

Сама на света,

приживе аз съм призрак.

© Сладурркатта Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??