6 дек. 2019 г., 08:45

Пробив в агорафобията 

  Поэзия
295 1 0

страхувам се
от светкавичните маршрутки
които не знаеш
къде ще те отведат
и от претъпканото мазе ме е страх
с боядисани в червено врати
и от тълпата младежите
с марихуаната

 

не ме е страх
от тясното място в душата ми
през което влизам и излизам
на свобода

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??