25 мар. 2006 г., 12:37

Пробуждане 

  Поэзия
492 0 0

Пробуждане

Събудих се рано сутрин,но те нямеше до мен
Чувствам се непълноценен
Въпреки че мсиля за теб нощ и ден
Животът ни беше приказка
Но се превърна в отминала искра
Отмина времето на щастие
Сега между нас има само разногласие
Отдавна се запознахме и любовта изживяхме
В твоите очи аз виждах целият свят
Винаги с теб честен бях
Хванати всеки ден за ръце
В моите прегръдки ти чувстваше се добре
Тогава сбъдването на мечтите за мен не беше проблем
Стига да те усещах до себе си всеки ден
Всяка седмица ходехме на нашето място
По поляните на щастието тичахме бясно
Лицето ти за мен сияеше
Ах,колко те обичам,само ако знаеше!

Припев:
Аз и ти...разделени
Между нас тунел изпълнен с лъжи и тъмнина
Но в краят му се вижда...светлинааа!

Всичко беше добре
Докато над нас не се появи черно небе
Чувствата ти постепенно изчезнаха
Аз ли бях причината или просто ми бе отнета?
Към мен ти стана студена
Опитах се да говорим неведнъж,но ти явно бе променена
В твоите очи вече не виждах същият човек
Аз ли направих грешка или просто не разбирах от намек?
Ти нещеше да говориш,нещеше да спориш
По дяволите,просто исках на чувствата ми да отговориш!
Оставих те сама да помислиш за няколко дена
С надеждата,че след време ще решим проблема
Неочаквано от познати разбрах
С друг ми беше изневерила-едва го повярвах!
Отидох до вас вярвайки до последно,че всичко е лъжа
Господи,незнаех какво да ти кажа!
Почуках на вратата и по очите ти разбрах
Всичко е било истина,а за теб аз живота си давах!

Припев:

Наранен,останах сам в нощта
Без да искам от теб повече нито дума
След всичко това се връщам към реалността
Събуждам се сутринта,но все още помня тази история
Как боли като те няма до мен?!
Не мога да спя и да ям по цял ден
Много пъти исках по телефона да ти се обадя
И за случката аз да забравя
Нямах угризения на съвестта
Не можех да прекрача границата
Минаха година,още месец-два,а до преди ден-два
Чудех се дали все още си сама
И ето че отново от други разбрах
С него си била,но си замълчах
Така завършва историята ми
Докато си я припомням всяка сутрин
И съм с разбито сърце завинаги...

Припев: (х2)

© Лъчезар Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??