29 нояб. 2007 г., 20:05

Пробуждане 

  Поэзия » Другая
640 0 9
 

Пробуждане

 

Моят сън се изпарява

като локва в летен зной.

Утринната птича врява

от кошмара ме спасява

и дарява ми покой.

© Петър Варчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??