19 июл. 2014 г., 18:10

"Процъфтяването" при ГЕРБ 

  Поэзия » Гражданская
342 0 2

При Бойко всичко процъфтява.

Процъфтява в Костинброд измамата.

Процъфтява калинкизирането на държавата.

Процъфтява производството на ментета.

Процъфтява произволът на ченгета.

Процъфтява нерегламентираното подслушване.

Процъфтява хитрото ослушване

(на властниците).

Процъфтява произволът на монополите.

Процъфтяват надеждите - голите.

Процъфтяват бедността и мизерията.

Процъфтява на туй "феерията".

 

 

Бойко казал в тв предаване, че при него всичко процъфтявало.

 

www.svobodnoslovo.eu/2014/07/18/богомил-бонев-вкарали-били-20-млрд-евро/

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Ама аз не съм привърженик на БСП, а на НФСБ.
  • А пък при Станишката цъфнахме та вързахме!!!
Предложения
: ??:??