4 мар. 2017 г., 09:36

Продължение......, 

  Поэзия » Гражданская
358 0 0

113/Животът днес е по-различен...

А сèлото не е селò!

Ценях го някога с „отличен”,

а днес му търся „опело”!

Сега е коренно различно.

„Дома на старци го наричам”.

Животът тука не е лек...

Почти не виждам млад човек

по улиците запустели...

Не виждам човек без бастун,

а хора във последен рунд –

едва ходещи, нефели,

но без пари и небогати,

облечени, като аргати!

© Hristo Slavov Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??