4.03.2017 г., 9:36 ч.

Продължение......, 

  Поезия » Гражданска
353 0 0

113/Животът днес е по-различен...

А сèлото не е селò!

Ценях го някога с „отличен”,

а днес му търся „опело”!

Сега е коренно различно.

„Дома на старци го наричам”.

Животът тука не е лек...

Почти не виждам млад човек

по улиците запустели...

Не виждам човек без бастун,

а хора във последен рунд –

едва ходещи, нефели,

но без пари и небогати,

облечени, като аргати!

© Hristo Slavov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??